Söndag

Tja! Idag har jag faktiskt var fixade både engelskan och musikteorin. Är jävligt stolt över mig själv faktiskt ;) Sen har jag vart jätte duktig och sorterat alla bilder och brännt dem till skivor så att inget ska tappas bort =)
   Det har vart en trevlig helg =) Moberg i fredags, mormor igår och plugg idag. Jag o Anna testade lösögonfransar. Haha! Det var krongligt och pilligt, men det blev fint när vi väl var klara =)
Imorgon blir det skola igen. Bajs. Måste verkligen ta tag i melodifestivalenarbetet nu! Bajs.

Bilder från i fredags ;) (Jag gör fan samma min på varje jävla bild! Måste sluta med det!! :P)





Minnen...



Saknad

Nu sitter jag här igen och gör precis det som jag inte får. Men hur jag än vrider och vänder på det så kan jag inte låta bil! Jag vill bara slå mitt stora feta huvud i en betongvägg och skrika högt.  Hur gärna jag än vill så finns det stunder då jag inte kan blunda för det. Det känns så.. hur ska jag säga... pinsamt? Men jag orkar inte hålla tillbaka känslan just nu. Jag blir tokig! Jag hatar det!

"&#¤()"%#"/)(

Jag blir så otroligt irriterad på folk som måste hålla på och trycka ner människor, nämner inga namn... Vad är poängen? Jag förstår verkligen inte vad du får ut av det! Gud, lägg ner bara! Jag blir så =?¤"%/)!&/(=# arg!!

Idiot

Det är allt jag kan säga. Idiot.

RSS 2.0