Torsdag

Ingen bra dag idag heller...
Har typ haft nära till gråt hela dagen...
Inget specielt har hänt.. allt är bara på pissigt just nu..
Men det kanske beror på Japanerna...
Längtar efter Jesper..
Jag håller på att dö av saknad! Det känns som om något fattas, att halva jag inte är här!
Sofie sa en bra grej.. att man inte ska sakna, utan längta.. längta tills han kommer hem..
Som med julafton, man ska inte vara ledsen för att det inte är julafton idag, utan längta tills den dagen kommer. Då känns det inte alls lika jobbigt.
Det blir matteprov imorgon, matteprov med ett stort fett rött IG på... men aja.. Hoppas Roger ger mig MVG iaf.. HOPPAS!
Nej, nu ska jag nog gå och dö...
See you in hell...


                                                                                      / Anna






p.s. Anna,du är min bästa vän, och jag längtar verkligen tills på lördag =)

Onsadag.

Den här dagen kommer bli historiens längsta onsdag. Fan, jag har fullt upp hela dagen... eller igentligen inte.. men jag måste vara i skolan ända till halv 5 (och efter som att det är sista veckan så gör vi aldrig någonting och tiden går väääääldigt långsamt...) Sen, halv sex, ska jag vara på musikskolan.. och där ska jag sedan vara tills typ nio (flöjtafton).
Har vekligen ingen lust att gå dit.. kan inte stycket jag ska spela, och jag orkar bara inte.. jag skulle verkligen behöva vara hemma och plugga till matten... Det värsta är att jag bara har en timme på mig mellan det att jag sluta skolan till att jag måste vara på musikskolan, och på den tiden måste jag hinna gå hem och käka... Anton har min cykel också, så jag måste gå också... det kommer bli stressigt..

Jessica fyllde ju igår. Jag gick inte dit, men skickade sms..

Jag saknar Jesper...


/ Anna

Känner mig tjock

Precis som rubriken... jag känner mig tjock... nu måste jag gå och träna!


P.S. Anna, det är ditt fel! Nu måste jag gå runt o tänka på att jag är bramycket fetare än de som du säger är det, och bara för att du har fått nått jävla skit i hjärnan, så känner jag mig skit tjock!!! HAHA! nej, ja skämta...
men jag känner mig fan fet...



/ Anna

Bajs

Jag tror jag blir tokig! Vad är det för jävla pulver som har gjort vår mattebok? Den var i alla fall inte särskillt pedagogisk! Man fattar ju inte ett jävla piss, och jag har ändå MVG i matte! Jag typ gråter för att jag inte fattar ett jävla piss, såå frustrerande!! Och Jesper är ju inte här och kan hjälpa heller! Jag kommer fan att få IG på provet på fredag! Fan asså.. jag blir tokig! Jag typ spricker av ilska! De som gjort boken kan fan inte förklara på ett vettigt sätt så att man fattar! JAG BLIR TOKIG!!!!

Asså, det känns verkligen som att jag gjorde bort mig i Lördags! Fy fan vad pinsamt! Har bara luddiga minnen.. Usch, jag framstår verkligen som en fjårtis!! PINSAMT!!

Längtar tills på fredag, då kommer Jesper hem! Sen ska vi till Mallis, o sen ska jag slappa hela jävla sommar'n!!


Pussar


/ Anna

Jag tror att jag spricker!!!

FY FAN VAD JAG HATAR FOTOLÄRAREN! HAN ÄR SÅ OTROLIGT KORKAD OCH TRÅKIG OCH ABSOLUT SÄMST PÅ ATT VARA LÄRARE. JAG TROR JAG SPRICKER AV ILSKA!! SNART HAR VI SUTTIT 2 TIMMAR OCH LYSSNAT PÅ NÄR HAN, SJÄLV, ANALYSERAR BILDERNA SOM NÅN JÄVEL HAR TAGIT. SEN KLAGAR HAN PÅ ALLA OCH TROR ATT HAN ÄR SÅ JÄVLA BRA PÅ ALLT. BARA KLAGAR O GARVAR ÅT EN SÅ FORT MAN SÄGER NÅGOT! JAG BLIR TTTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!

SNÄLLA NÅGON, HJÄLP MIG!!

Slutet på min bok...

.. eller nja, kankse inte slutet, men där någon stans...

Jag håller på att skriva en bok. Barnbok. Nej, barn-tonåring.. typ 10 åringar. Fast jag har inte skrivit på länge och nu när jag rensade mina lådor så hittade jag den. Slutet gillar jag mest.. här är det (det börjat typ mitt i så ni vet..) :


Havet lång stilla och skulle snart sluka solen. Vi satt tysta en lång stund. Inte ett måln på hela himlen.
Snart skulle hösten komma och alla djur och växter sög i sig det sista av sommaren.
- Jag kommer sakna dig... sa Isak utan att slita blicken från havet.
Jag såg på honom. Hans hy hade blivit så brun under sommaren och hans hår så ljust. Gud, jag skulle verkligen sakna honom också.
- Du vet att vi nog aldrig mer kommer att ses va?
- Mm..
Jag suckade. Vi såg på varandra. Det blåste lite i hans hår och han log.
- Det har hänt så jäkla mycket den här tiden vi känns varandra.
- Ja, det kan man säga! Minns du när vi träffades första gången?
Vi skrattade båda två.
- Du var så jäkla snorkig och envis, du ville verkligen inte hjälpa mig! skrattade jag.
- Men jag är glad att jag gjorde det...
Vi blev tysta igen.
Solen var nu halvt nere i havet, om några minuter skulle den vara helt nere och min sista dag i Tilsmyn över.
- Det är en sak jag vill säga dig, sa Isak.
Jag såg frågande på honom.
- Eller äh, det var inget.. fortsatte han.
- Jo! Vadå?!
Han såg på mig, tog bort en hålslinga ur mitt ansikte, log.
- Du är söt, Isak nästan viskade.
Mitt hjärta hoppade till och jag blev alldeles varm.
Isak började sig fram och gav mig en lätt puss på munnen och viskade sedan:
- Jag måste gå nu.
Han tog sina saker och gick. Det skulle vara det sista jag såg av honom. Jag var både glad och ledsen. Glad för att han tyckte om mig som jag tyckte om honom men ledsen för att jag aldrig skulle få träffa honom igen. Jag hade en såndär jobbig känsla i magen, som jag alltid får när något underbart är över.
Jag satt kvar på klippan tills solen helt hade gått ner. En tår rullade ner för min kind. Det var fört nu jag fick tid att tänka igenom allt som hänt. Det kändes som en evighet sen Älmy hämtade mig den där vårkvällen. Det hade hänt så mycket, så konstiga saker. Det skulle inte förvåna mig om allt bara var en lång härlig dröm.

Vet inte om jag ska ha med det där sista, om drömmen. Då låter det ju som att det var en dröm..
Aja.. den är inte klar än.. på lååånga vägar.. som sagt så har jag inte skrivit på typ ett år... men aja.. puss hej


/ Anna


Sympati

Hej.

Anton klarade inte provet. Han fick inget körkort. Han körde mot rött över en järnväg.
Den här dagen har jag kännt mig ganska glad, men så fort jag fick höra det här så blev jag jenast deprimerad. Har en såndär jobbig känsla i magen. Även fast det inte gäller mig, så känns det som det. Jag älskar verkligen min bror. Är han ledsen så är jag det. Ush, fy fan vad det måste kännas surt! och han kan ju, det vet alla! Han var bara nervös!
Han var tvunget att slösa en jävla massa pengar på att åka dit också, Bollnäs lixom, han fick ta tåget och allting! Fy fan vad jag känner medkänsla! Fy fan vad jag plötsligt känner att inget är roligt längre, att jag bara vill lägga mig under täcket och glömma att jag finns.
Jag vet precis hur Anton känner.. men jag vet fan inte riktigt hur jag ska bete mig när han kommer hem. Han kanske inte ens vill prata om det. Eller asså, jag menar om jag tar upp det och han blir ännu mer ledsen.
Pappa är så jävla dum i huvudet, han tänker bara på pengar! Det var han som berättade för mig. Och direkt efter så säger han "Ja, så nu har han gjort av med 1200 späm till...". Vilken jävla apa! Om det hade vart jag som kört upp så skulle jag fan inte vilja att pappa sa så! jag skulle ju vilja att han skulle säga att det inte gjorde något, att det skulle gå bättre nästa gång, och att han visste att jag kunde, att jag bara var nervös...


Jag tog körlektion idag. Var så jävla nervös innan, jag har ju bara kört bil typ en gång, och jag var inte direkt bra på det... men körläraren var bra. Ganska snobbig och klagade på att jag inte sportade o så.. och ganska mycket "jag, jag, jag" men han var bra på att förklara. Jag fick bara motorstopp en gäng. Vi körde i värsta coola blå sportbilen, så om ni såg någon sån bil köra VÄLDIGT långsamt runt på LV3 så vet ni att jag var jag.
Jag sa att jag aldrig kört bil förut, och det var nog bra för han förklarade väldigt noga om hur man gjorde och varför. Och varför det blev som det blev när man körde med  kängru-soppa (jag körde bara på kängeru-soppa en gång typ! Känner mig stålt!) . I helhet så gick det bra.


Anna och jag ska på hm.. ja, jag kan inte riktigt stava till titeln, men den där filmen om massa pirater, o Johnny Depp är med, och Orlando Bloom. Ja, ni vet säker vilken jag menar.
Det ska bli kul i alla fall.

Aja, nu ska jag dra o träna, o sen käka lite.
Vi ses! Puss



/ Anna

Jag har ingenting att ha på mig!

Jag blir tokig! Jag har fan inga kläder!!!! Och jag har inga pengar att köpa nya för heller. Det är otroligt irriterande. Allt måste sparas till Mallorka.
Jesper åkte ut på praktik igår kväll. Jag åkte med o vinkade av honom vid kajen. Jag kommer att sakna honom. Fast vi vet ifs inte hur länge han kommer att vara borta, 10, 14 eller 18 dagar. Fast det kan hända att han är borta några dagar o kommmer hem o sen åker igen.. så jag vet inte..
Måste kila snart, ska vara i skolan till 10:30. Klockan är för närvarande 10:14. Men jag måste vänta på anna som trodde vi började mycket senare.
Aja... nu ska jag gå o tycka synd om mig själv för att jag inte har några kläder. Jag ska nog gå naken idag.

Puss hej.

Det är synd om mig!

Fan vad jag har ont i huvudet, fan vad jag är snorig, fan vad jag är trött, fan vad jag är hungrig, fan vad det är SYND OM MIG!
Jag tror jag DÖÖÖÖR. Vi ska till Stockholm med klassen idag o gå på fotoutställning.. jätte kul.. eller inte.. Fan, jag orkar inte... men samtidigt vill jag inte gå hem.. då har jag inget att göra och kommer bara känna mig ensam... Shit, vad det är synd om mig idag!

Det var stipendikonsert igår.. det gick väl ok... spelade fel, men tror inte att någon märkte det.. skit pinsamt för jespert mormor och morfar vad där.. fick blomma och allt :) Men jag var så jävla nervös innan jag skakade som fan, ville lixom göra så jävla bra ifrån mig. Det känndes ju som att alla förväntade sig att jag skulle vara skit bra bara för att jag fick stipendet. Tidningen var där också.. så ni får hålla utkik efter mig ;) fast det skulle bara bli en lite artikel.. förra året fick de vara på framsidag och allting.. orättvist... haha! som om det var värsta grejen att vara i tidningen! haha!
Jag fick fett mycket blommor... hihi.. jag tror aldrig att jag fått så mycket blommor samtidigt någon gång.. jo, kanske på konfirmationen.. men ändå.. Jesper var där också.. :)

vet inte om jag blev ledsen för att du inte var där.. nej.. men ändå så ville jag att du skulle komma.. och du hade sagt att du skulle dagen innan.. men jag fattar ju att du inte har så himla stor lust lyssna på klassisk musik.. men ändå.. om du aldrig hade sagt att du skulle komma så hade jag inte blivit så besviken... aja.. det spelar ingen roll :)


Mailn är jävligt irriterande just nu för hon sitter hon ock kollar vad jag skriver och då kan jag fan inte skriva! Haha! den där meningen tog typ en minut att skriva.. haha!

Aja, jag måste kila nu.. måste hämta biljett till stockholm.. vi ses.. pussar

Det regnar...

Det spöregnar ute och blåser som fan. Blev typ helblöt när gick hem idag...
Hade sovmorgon och slutade tidigt idag. Skönt.. men samtidigt så blir jag ensam.. väldigt ensam.. vet inte vad jag slka göra.. spela the sims? nej.. kolla på Tv? finns inget kul... baka något gått och äta upp allt själv? nej, jag har redan gått upp massa i vikt den här vecka plus att jag ska till Jimmy som fyller idag...
Nej, pisskit på allt... Vill bara bort från allt! Orkar inte.. jag har aldrig fattat hur jobbigt det igentligen är.. det har lixom aldrig hänt mig förut.. men nu.. ja, vad ska jag säga...
Längtar tills Jesper kommer hem.. Jag längtar så mycket efter honom att jag skulle kunna gråta.. Fan asså.. Vad ska jag ta mig till?? MIn sommar kommer bli helt muppad.. jag kommer bara sitta hemma hela dagarna.


Så fort nån skriver något eller säger någon som kan knytas till det så får jag alltid en så jävla jobbig känsla i magen.. vill inte ha det, vill inte bry mig, jag ska ändå bort tills i höst... men det går inte.. för jag bryr mig!
Jag gör det! Fan, jag orkar inte..


Idag är det en såndär dag...

En  såndär dag då man ständigt har en jobbig kännsla i magen...
Jag känner mig så jävla ensam.. hade det inte varit för Jesper (älskar honom över allt annat!!!) så skulle jag fan vara död nu.. Jag har inga vänner kvar.. eller jo, men inga nära. ingen som har mig som bästa vän. Ingen som jag kan berätta allt för, och som berättar allt för mig.. o som saknar mig om jag är borta och som berättar sina hemlisar för mig och som kommer till mig förs av alla.. Visst, jag kan snacka personliga grejer med vissa, men det är inte samma sak längre.. det är aldrig någon som ringer mig och säger " GISSA VAD SOM HAR HÄNT!!!".
Anna, jag saknar dig verkligen.. men det finns ju inget att göra åt nu.. du gillar Jeffs o Fiya mer.. o det är bara för mig att acceptera det.. Men jobbigt är det..
Det är ju mitt eget fel.. men va fan, jag älskar människan över allt annat och ville bara vara med honom just då.. Jag är så jävla lycklig när jag är med honom.. då känns det som om man betyder något.. som om någon faktiskt tycker om en.. men det är det ingen som gör längre.. kanske jesper.. men han verkar mest irriterad på mig.. fan asså...  
Jag såg ett gäng i parken idag, de var väl typ 10 stycken.. jag kom på att jag verkligen saknar den tiden.. tiden med gänget.. jag har inget gäng att hänga med längre.. jag har inga kompisar att vara med..
"Men du har ju kille!"  HA! skit på er! Bara för att man har kille så betyder inte det att man inte kan må dåligt...
Fan vad jag hatar det här.. ena stunden känns allt bra.. typ som idag på gympan.. då hade jag verkligen ingen lust att byta skola.. men sen när man läser allas bloggar och agentinfon s¨å blir jag bara så jävla deprimerad.. nu vill jag bara bort från allt... längtar som fan tills vi ska till Mallorka.. bara komma bort från allt och bara vara med Jesper. Jag fattar inte hur man kan älska en person så mycket! Jag blir fortfarande pirrig av att tänka på honom.. och vi har vart tillsammans i mer än ett år nu!! Fan, vad jag älskar honom!

Jag vet inte vilken skola jag ska välja.. Måste bestämma mig tills imorgon.. Ha! lycka till! ok jag gör en pluss och minus lista...


Södra Latin

  +
Bra utbildning
Torbjörn
Kortare resväg
Bättre rykte
Många olika ensambler och orkestrar att välja mellan
Stor skola


-
Snobbar!
Har hört att det är dålig mat...
Extremt jobbigt schema
Höga krav
Stor skola



Nordiska Musikgymnasiet


+
Mysigt
Litet
Trevliga människor
Magkänslan säger JA


-
Inte så känt
Kankse dåliga lärare = sämre utbildning
Distansläsning
(Helena) *vet inte om det är bra eller dåligt att jag får henne..


Fan! jag kommer inte på något vettigt! Då får det bli södra.. för det har jag som förstahandsval nu...


Är cp-nervös inför tisdag! Jesper morföräldrar kommer också!! Fatta jobbigt! Piano grejen kommer gå åt helvete! mina fingrar kommer skaka som bara den..
Men jag får vara med i tidningen! haha!  håll utkik!


Hej, jag har opererat läpparna

HAHAHA! Tog världens bild på mig idag..  Jag är så jävla het!



MOAHAHAHAHA!!!!!

JAG VILL HA SOMMARLOV!!!

Hej.
Jag längtar som fan till sommarlovet!! Pallar inte den här jävla cp skolan! Fast jag har typ gjort allt som vi ska ha gjort och sitter typ bara o slappar på lektionerna.. men ändå! Jag vill vara LEDIG!!!!
Längtar som fan tills vi ska till Mallis.. Jag kommer typ inte ha tillräckligt med pengar..  o pappa vägrar långa ut.. så nu måste jag typ jobba ihop 2000.. fatta! Jag orkar inte! Haha! Fan vad jag är lat! Iaf så ska det bli så jävla skönt o bara komma bort från allting o bara pussa på min älskling! JAG ÄLSKAR DIG, JESPER!!

Jag är värsta cp-nervös inför stipendiekonserten.. Anna o Jeffs typ snackade om att de kanske skulle komma lyssna.. o jespers mormor och morfar aknske skulle komma.. Sen kommer ju pappa o Alice också.. vet inte om Anton kommer.. han har ju typ aldrig hört mig spela upp någon gång.. fast han kankse är i Uppsala..
Iaf så är jag versta nevös.. jag kan typ inte stycket jag ska spele på piano.. o stycket på flöjt blir det alltid fel på.. o Britt-marie kan inte kompa.. iaf inte mig.. det blir bara fel.. Helena hade bokat en tid då vi kunde repa och det behövs kan jag säga.. aja.. pisskit på det.. förresten vet jag inte vilken skola jag ska välja.. Södra? Nordiska? Aja.. nu måste jag dra till mediekunskapen.. Hejdå..

RSS 2.0