Hemma igen

Så var man hemma igen.
Vet inte vad jag ska säga... Visst, det var kul,. det var varmt, jag hade allt som en semester bör innehålla (inklusive alkohol). Men det hände inte så mycket.. vi slappade vid poolen, några dagar vid stranden, vi spelade biljard (vi upptäckte att jag har en dold talang; jag ägde dem alla! HAHA! BUGA ER FÖR KUNGEN!), vi åt på restauranger o flirtade med servitörer. Men det var typ bara det.. vi var på en utflykt en dag också.. kollade på nån pärlfabrik, smakade likör o gick in i nån jävla "droppstensgrotta". I grottorna hände det som istappar va sten ner från taket och upp från golvet. Och man kunde se alla möjliga figurer... sa de... jag tycket det mäst såg ut som snoppar.. 

        Skönaste frasen kom från Matte:
      
                                         "Ni sitter ju ändå bara där och sliskar mule"



Jespers föräldrar är konstiga... orkar inte förklara varför.. de bara är det.. och nu orkar jag inte vara hemma hos honom..

Tjejerna kom över till mig i förrgårkväll.. det var trevligt. Vi drack vin o pratade skit... Älskar er =)

Träffade Julia på stan igår. Ibland saknar jag henne o Kitty så jävla mycket.. Tänker på hur jävla kul vi hade! Fan, minns när vi tältade på Åland, fan vad vi garvade! Minns när jag o Kitty gick upp typ 2 på natten bara för att vi skulle paxa byns studsmatta. Minns alla gånger vi gråtit och tagit hand om varandra. Minns den gången då jag och Kitty skolkade en hel dag från skolan och bara satt i parken. Det betydde något för mig!
Vi sa iaf att vi tre skullle försöka vara någon gång.. inte för att jag tror att man kan förtsätta där man la ner lixom, men man kan väl försöka börja på något nytt.. eller har jag fel?

På tisdag ska vi på Allsång på Skansen. Längtar nog dit. Fast samtidigt inte.. för jag vet inte om ni kommer att vilja vara med när han är med..
Vi måste ju inte åka med dem, men det kommer nog troligtvis att bli så... Han kommer ju att tycka att jag är helt jävla dum i huvet om vi inte gör det.. men samtidigt så vet jag att ni kommer att fösöka "springa ifrån mig", så att det blir han och jag som går... Fan asså. Ibland tycker jag att ni är så jävla töntiga.. Visst, ni gillar inte honom, och ni vill inte vara med honom.. men gör det något om han är med när vi är i en stor grupp?
Ingen fattar hur jobbigt det faktiskt är.. Jag blir bara så jävla arg o så jävla ledsen. Orkar inte med ibland.



                                                                                         / Anna

RSS 2.0