Pinsam upptäckt

Googlade på mig själv nyss. Mobbat, jag vet.. men man vill ju ändå kolla om det finns något om en själv! =P Hittade lite roliga grejer faktist... dels fanns resultaten från skolmästerskapen (där jag vann i kula, jag vet jag är bäst! haha! skoja!) från högstadiet. Sen hittade jag protokollet från mågot möte i barn-ock skolnämnen, där de hade beslutat att jag skulle få Lennart Bagger-Sjöbäcks musikstipendie. Det var lite roligt att man kunde hitta och läsa det.. Men det allra roligaste (och pinsammaste!) var att jag hittade bilder + film från norrtäljetidning, där vi övar inför roslagensluciatåg. Hatar den filmen, den är hemsk! Jag är ful, och jag spelar fult och allt är bara fuuuult! Haha.

image37
från norrtäljetidnings hemsida =P


Idag var det min sista dag i skolan. Jag har i princip sommarlov nu. Vi har inte haft ngn avsluting än, men jag har inga lektioner, så jag är ledig ändå fram tills dess. Sköööönt!
Jag, Anna och några till ska dra och ta vårt första dopp imorgon. Hoppas det inte är för kallt, då kommer jag banga! =P när jag var mindre badade jag lixom när det fortfarande var snö ute, men nu har jag blivit värsta badkrukan! Trist.. men samtidigt så finns det lixom inget att göra i vattnet. När man var liten lekte man ju helatiden. Delfiner och sjöjungfruar och typ Baywatch (minns du Anna? ;P) men nu finns det lixom inget att göra... typ simma runt eller kast boll, men det är lixom inte kul... då är det roligare på land där man kan sola och kolla på folk =).
Iaf så har jag i princip sommarlov nu. Så bye, bye Södra Latin. sköt om dig så ses vi i höst. Längtar!


Mys-skolan

orkar inte...

idag orkar jag bara inte...


Ont i axeln

Tjenare.
Var just ute och kutade med Anna, sprang 5 km igen! =). Men jag tror jag spände mig eller något för nu har jag asont i axeln, gör jätte ont att skriva så jag får skriva med en hand. Känner att jag kommer få träningsverk i vaderna också imorgon =P.

Spelade i kyrkan idag. Det gick väl helt okey.. spelade en låt med markuskyrkans ungdomskör, och en egen grej. Det med kören gick bra, och det gjorde mitt egna också ibörjan också.. var inte alls nervös eller så, men sen, mitt i låten slår tanken mig, "vänta nu, jag spelar inför typ 30 pers, borde inte jag vara nervös?", och då, tjoff, så blev jag nervös och tonen började darra.. men aja, det var ju som sagt bara typ 30 pers, inte ens det tror jag, så ja, det spelar ingen roll. Nu är det bara två spelnignar kvar innan sommarlovet; konsert i Rodenkysrkan den 3/5 och med blåsorkestern på avslutningen. Måste öva! Jag kan verkligen inte blåsorkesterlåtarna. Vi ska spela drottningsholmsmusiken, den är inte så svår, men sen ska vi spela nån annan muppad låt som jag inte minns vad den hette, med massa sextondelar hela tiden, och den låten fick vi lixom i tisdags, vi har en lektion på oss att fixa den.. så ja, jag måste verkligen öva. Sen ska vi såklart spela Den blomstertid nu kommer, fast i 6/8-takt. Det är en  gospel-variant med massa konstiga rytmer och skit.. så den måste jag också kolla på. Men sen är det sommarlov!!
Det känns nästan som om jag redan har det, sommarlov alltså. Imorgon är min sista skoldag. För på fredag har alla lärare konferens så då är vi lediga, och på måndag är jag ledig som vanligt. På tisdag har vi ingen matte, och på engelskan ska vi bara titta på film, och blåsorkestern hinner jag inte gå på efter som att jag har konsert här hemma i Norrtälje, och då orkar jag inte åka in bara för engelskan. Med andra ord så tar jag ledig då också =) På onsdag är det samma sak; vi har bara engelska, och den orkar jag inte gå på... vet inte ens om vi kommer att ha ngn.. så ja, jag tar ledigt då med. Och sen är det torsdag = Avslutning. Ska bli sååå skönt!
Ska direkt till Uppsala efter avslutningen och kolla Anton som tar studenten. Någon som vet snabbaste vägen från slussen till Uppsala? Sen ska vi hem till oss och ha studentmottagning för Anton och Kim. =)

Har hört att det ska bli jättefint väder i heljen. Jag ska pressa sol! Ja, jag vet det är farligt och att man blir rynkig och kan få canser men jag vill bli brun! Dessutom är det så skönt att bara sitta där i solstolen, lyssna på musik och bara njuta av livet. Just det ska jag göra i heljen! (Stavas heljen med j eller g? Jag lär mig aldrig! =P) Jesper kommer hem på lördag också, längtar... Jag kommer att dö när han ska ut på praktik fyra månader. Fatta! Jag kommer inte träffa honom på fyra månader! Det är ju helt sjukt!
Nu måste jag sova, ska upp tidigt. Jag vill ju inte missa musikteorin ;) haha! see ya! Puss

Gammal bild

image35

Jag gillar den här bilden =) den är gammal, men jag gillar den

Utmaning?

Har blivit  "utmanad"  av Fiya att svara på dessa frågor.
Om det mycket till utmaning? Nej, tror inte det...

3 namn jag går under:

Anna, Törne, ja, det är väl typ det... Lilltörne och Törnebjörne också förstås =)

3 saker som skrämmer mig:

Övernaturligt, ensamhet, mörker

3 saker jag har på mig:
Inte så mycket just nu.. stor t-shirt och trosor. sitter i min säng redo för att drömma sött ;)

3 sanningar:
Jag är kär i Jepser
Anna är min bästa vän
Jag ser upp till min bror

3 saker jag verkligen vill ha: 
Oändligt med pengar
Längre ben och kortare överkropp
Bli av med min stjärthaka (det är ju snarare vad jag inte vill ha, men iaf ;P)

Anna, it´s your turn ;)

Har trist...

Vad gjorde du kl 8 i morse? Satt på tåget påväg till skolan.
Vad gjorde du för 15 minuter sedan? Läste Kims blogg
Det sista du sa högt? jag ser inte...
Vad har du druckit idag? En mugg oboy  ochtvå glas mjölk
Vad var det senaste du åt? Blodpudding med knäckebröd (bp med hb)
Vad var det senaste du köpte? en klännig från Gina Tricot
Vad är det för färg på din ytterdörr? vit
Vad är det för väder hos dig just nu? Soligt och varmt.
Godaste glass-smaken? vanlig vanilj smakar alltid bäst =)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Japp. Jag tror på ödet och allt såntdär =P
Sover du tungt? Ibland
Drömmer du mycket? Massor. både dag och natt =)
Mardrömmar? Ibland
Vilket ämne är roligast i skolan? Hum.. har många roliga ämnen i skolan.. men alla har väl med musik att göra så, ja, musik då =)
Trivs du med ditt jobb? Jovars.. vad gör man inte för lite pengöringar.
Favoritklädsel? Tights och någon fin tunika. Bamsesskönt och snyggt. Perfekt =)
Favoritlåt just nu? Helloween - the dark ride
Vad ser du om du tittar åt höger? en beige vägg, lite gröna lakan och Herr Karlsson.
Vad gör dig glad just nu? Tanken på att en söt liten hundvalp snart är min
Vad ska du göra härnäst? Gå och öva flöjt och piano
Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Inte sur, inte ledsen, inte glad.. längtar efter Jesper
Favoritgodis: Choklad. Ingen tvekan
Kläder just nu: Mammas gamla vita linne och jeans från Gina Tricot.
Musik just nu:  tyst och stilla - love it
Sommarplaner: Peace and love! Jobbba, leka med hunden, gosa med Jesper, bada med Anna
Hur många kuddar sover du med: två
Spelar du nåt instrument: Ja, flöjt och piano
Morgon- eller nattmänniska: var en kvälls människa förut, men nu är jag nog mera morgon...
Vilka är viktigast för dig: att jag och alla runt omkring mig mår bra och är glada
Bio eller promenad: Promenad helt klart. Fast det beror på med vem såklart.
Är du kittlig: Ja, på vissa ställen som jag inte tänker avslöja
Snarkar du: vet inte.. tror inte det, men jag snusar nog.. snusar, säger man så? aja, ni vet vad jag menar =P
Stjärntecken: Lejon= utåtriktad
Äckligaste insekten: spindel tror jag, men har inte jätte stort problem med dem.
Vad vill du jobba som? musiker.
Stökigt eller välstädat? Föredrar välstädat, men pallar inte städa. tur att jag ska flytta ihop med Jesper, han får städa =P
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Ja, varför inte =)
Gillar du att sjunga? Ja, men jag kan inte garantera att det låter bra
Anser du att du är stark? Ja, jag vet att jag är det ;)
Vad gör du om du får hicka? dricker massa vatten, håller andan. Om det ändå inte går över sväljer jag vattnet när jag är uppochner, funkar alltid =P
Vad längtar du mest efter just nu? Jesper, Anna, valpen, sommarlovet, peace and love, ja, det är mycket jag längtar till =)

Hur fan tänker folk?

Jag förstår inte!

Ibland undrar jag hur folk tänker. Det finns så jävla många puckon bland oss. Jag förstår inte hur man kan vilja vara elak, och hur man med flit vill trycka ner andra människor. Jag förstår bara inte. Jag förstår inte heller människor som tro att alla är som dem, och om de inte är det så är de "konstiga" eller  "lite speciella". Kan inte alla bara respektera alla och bara vara snälla mot varandra. Jag förstår inte poängen med att vara taskig. jag förstår verkligen inte! Snälla någon, förklara för mig, för jag är så jävla trött på vårt samhälle.  

HUNDHUNDHUNDHUNDHUNDHUND

VI SKA FÅ TRÄFFA VALPARNA PÅ SÖNDAG!! 

               image31
           Är inte valpen vi ska titta på, men de kommer väl se ut typ såhär. Söt!

Längtar som fan! Söta, små hårbollar, här kommer jag!! Ska bli så jäkla kul när vi får ta hem den!! Jag ska lära henne allt jag kan! ska bli så kul!! Vi ska gå långa promenader och prata om livets stora frågor, vi ska leka hejdlöst hela dagarna, och vi ska ligga o gosas och titta på tv tillsammans. LÄNGTAR!!!

Det känns typ som om jag har sommarlov nu... Har inget plugg alls! Måste bara öva flöjt och piano... men det räknas lixom inte.. för det är bara kul.
Ska spela i kyrkan på onsdag. Jag trodde det bara var nån sketen mässa, men det är tydligen typ ungdoms-mässa eller nått, det var ngt med några konfirmander... kommer göra bort mig iaf. ska spela när kören sjunger och sen ska jag spela i slutet på hela grejen. Hatar att spela för folk i min ålder, det uppskattas aldrig. Om det inte är för folk från min skola eller så förstås, men inte för annat folk... "klassisk musik är bara skit.."
Aja, jag står för att jag gillar det.
Ska spela på konsert den 3/6 också. Det är ngn konsert med musikskolan, vet inte riktigt vilka andra som kommer spela, men det blir väl lite allt möjligt... Är asnervös. Jag ska spela piano, kan inte riktigt det jag ska spela. det är alltid svårare att spela piano, det är så mycket mer att hålla reda på.. Men jag gillar det jag ska spela. Funderar på att satsa på känslan och spela långsamt så att jag hinner med... men med väldig inlevelse istället... får se hur jag gör...

Var ute och sprang med Anna idag. Det var trevligt. Sa igentligen inte så mycket för jag var tvungen att handas in massa syre åt mina otroligt otränade muskler, men det var ändå trevligt. Vi spang typ 5 km i streck, är asstolt! så längt har jag typ bara sprungit 3 gånger eller så. När vi får hund jag jag ut o springa med den =)

Måste sova nu.. ska upp 5 imorgon. Har matte och vi ska få reda på vad vi fick på nationella , vill inte missa!!

p.s. saknar Jesper. Vet inte om jag menade allt jag sa i lördags. Det gjorde jag nog, men jag vet inte om jag känner så fortfarande. Tiden löser alla svar. Godnatt

Myspys i parken

Hade myspys med tjejerna i lördags. Älskar er! Ni är bara sååå underbara! Utan er vore jag typ en sprängd anka eller något... Vi satt i parken.. myste och berättade hemlisar, precis som det ska vara! Stötte på Eric, Jojjo, Jimmy, Ludde och ngn tjej (som jag inte kan namet på ;P) också.  trevliga mäniskor det där =) Sen gick solen ner och det blev kallt, så vi drog hem till Anna. Det blev den bäste kvällen på länge! Pussar och Kramar på er!!


p.s. Jag vet att jag är mobbat ful på alla bilderna...

                                              






                                                


Längtar tills vi får hunden!!!Längtar tills vi får hunden!!Längtar tills vi får hunden!!!Längtar tills vi får hunden!!!Längtar tills vi får hunden!!!Längtar tills vi får hunden!!!Längtar tills vi får hunden!!!Längtar tills vi får hunden!!!Längtar tills vi får hunden!!!Längtar tills vi får hunden!!!Längtar tills vi får hunden!!!Längtar tills vi får hunden!!!Längtar tills vi får hunden!!!Längtar tills vi får hunden!!!Längtar tills vi får hunden!!!Längtar tills vi får hunden!!!!


Tisdag

Idag var en jobbig dag... Hade en lektion på morgone och sen var jag ledig till kl 3... det är det värsta med att inte gå skolan i Norrtälje.. Då kan man lixom gå hem när man har långa hål... Jag fick fördriva tiden på annat sätt.. övade lite.. gick i affärer (köpte armband och örhängen) och satt i caféet och var social (vilket jag inte är så bra på).. Sen hade vi blåsorkester.. det gick åt helvete.. jag hade typ inte ätit någon lunch, så jag höll typ på att dö.. hade helt slut på energi och kunde inte koncentrera mig, spelade fel typ hela tiden... har konsert på lördag.. kommer gå åt helvete! Sen hamnade jag såklart på stadens mäst fullpackade tågvagn för att sedan hamna i den enda spärren i hela Stholm som inte fungerade, vilket resulterade i att jag var tvungen att backa för att ta en annan och då, naturligtvis, krocka in i typ 100 miljoner människor... sen fick jag gå hem från bussen, med skavsår!

Kollar på Gosspigirl. haha! Är så mobbat, men ändå kan jag inte sluta titta! haha! Jag tror att en av skådespelarna är med i Band of Brothers. Gud, jag kopplar allt till det! Måste sluta! Han är aslik Speirs! Lik spears = SNYGG!



Hade trist när jag kom hem från skolan, jag o Alice roade oss med att ta bilder:



Band of Brothers <3

Hej.
Det var ett tag sen jag skrev... är lixom inte ute på datan så ofta längre.. tar aslång tid för mig att skriva.. HAHA!
Jag hinner lixom inte vara ute, och så vill jag inte..
för varje gång jag är ute så får jag alltid reda på massa som man inte vill veta.

Har fått västa återfallet med Band of Brothers. Det är den bäste serien som någonsin gjorts! Love it! Har kollat på alla avsintten om och om igen hela den här veckan. Det är så bra!! På sommaren mellan 8an o 9an var de som mina bästa vänner! Det gick inte en dag utan att jag tänkte på det. Helt sjukt! Jag var helt beroende av en tvserie! snacka om mobbat! Jag kunde alla namen på alla i hela Easy Compay, var de som från och vilka de hängde med. Och jag kunde alla avsnitten utantill, alla repliker alla scener, ALLT! När jag var bort kunde jag börja gråta för att jag inte kunde se det! SNACKA OM SJUKT! Haha! I Det här kommer att låta så himla mobbat men det kändes som om jag kände dem, karaktärerna alltså, som om jag var där, det var mina pojkar!  I alla fall så är jag nu tillbaka i träsket, inte lika djupt, men jag sitter ändå fast. Trodde inte att detta skulle kunna hända, men nu går jag runt o tänker på det hela tiden. Det är bara så bra! det finns inga ord! Ni måste tro att jag är helt rubbad, och det är jag väl också! Haha! men va fan, det är fortfarande den bästa som någonsin gjorts!


image11
                                                                             Mina pojkar <3


Har köpt biljett till peace and love nu =) det blir typ bara Anna och jag som åker, Fiya kunde ju inte och Julia hade inte råd... Fast fanny och Linn skulle också åka, och vi kan ju alltid hänga med dem...
Det ska bli så jäkla kuuuuul! längtar! Sjukt att jag säger så för det var ju jag som var helt emot idén först.
Längtar tills Anna och jag ska dra utomlands! Ska också bli så jäkla kuuuul!

Ska dra o käka lunch nu, sen ska jag kolla på ett avsnitt av BoB. 5an blir den nog... Crossroads

see ya!

RSS 2.0