Midsommardagen

Igår var det midsommarafton. Brukar igentligen inte fira det särskilt mycket, men i år gjorde vi det =). Först åkte familjen till Nordrona o kollade när folk dansade kring den berömda gräsklädda flaggstången. Där mötte vi Jesper och hans föräldrar, som vi sedan bjöd hem på midsommarlunch. Mormor och morfar kom också hem till oss och vi åt sill o köttbullar, o jordgubbar och glass. Mums (inte mums till sillen!). Vi hade till och med trekamp. Kasta boll i hink, krocket och frisee. Jespers lag vann =). Senare på kvällen drog jag o Jesper hem till Anna för lite grill-party. Kvällen blev dock inte så lång.. Både jag och Jasper var jätte trötta och drog hem redan vid nio. Kollade på Arn med familjen istället =).

Ska träffa Anna idag. Om hon inte är för bakis ;P. Vi skulle dragit ut med båten, men det är ju så pissigt väder så det blir väl inget med det... Vi ska snacka om peace and love.. vad vi ska ha med oss, och vad vi ska käka, och så.. Jag drömde om det inatt. Jätte konstigt. Vi var där, fast det var typ på Hogwarts. Alla var fulla och drack ren vodka, men sen helt plötsligt så var jag hjälte och skulle rädda världen eller något, jag var typ en blandning mellan Lara Croft och Link i Zelda. Jag skulle döda en jätte stor, äcklig orm som slingrade sig runt någonting som jag skulle ha. Jag vet inte... det var jätte muppat. ;) Jag tolkar det såhär: jag är nog lite nervös inför peace and love. Det ska bli jätte kul! men jag är ändå lite nervös.  Hihi.

Imorgon ska vi åka till Pernilla och valparna på informationsmöte. Ska bli kul, eller kul kan man väl inte säga direkt, men jag ser fram emot att lära mig. Pernilla har inte riktigt bestämt vilken valp vi får. Det blir antingen Vilja eller Saga. Ängla är helt utesluten nu. Jag hoppas på Saga, Vilja verklar så stöddig. Men igentligen spelar det ingen större roll. Längtar som fan! Vi ska hämta henne 1/7. DET ÄR JÄTTE SNART!!!




                                     
Vilja                                                                                                          Saga


Sammanfattning

Låt mig sammanfatta de senaste tre dagarna.

Fredag:  Vaknar upp av att Alice ringer. Men när jag svarar hör hon inte mig och lägger på. Detta upprepas ca 5 gånger. Till saker hör att klockan var 8 och jag var ledig, jag blev, som ni kanske förstår, inte överlycklig. Käkar frykost och går ut och solar lite. Kim ringer och frågar om jag skulle komma och färga håret, jag drog dit vid 11. Kommer hem kl 2 (tog lite längre tid än beräknat ;) för vi gjorde massor av slingor istället för att bara tona håret). Slänger mig i solstolen igen. Anna ringer och vi drar till stranden. Solen hade gått i moln vid det här laget så det blev inte så mycket sola och bada, med det var mysigt ändå =).
Drog hem. käkade grillat med familjen och Kim, kollade på film, gick och la mig.
Gick aldrig ner till marknadsafton, orkade inte, och av erfarenhet så vet jag att det äldrig är särskillt kul...
Det var min fredag.

Lördag:  Vaknar upp vid 9, käkar frukost, klär på mig, borstar tänderna. Sätter mig i bilen för att åka till simpnäs och hämta båten. En snipa från 81, så j*vla ful! Haha! Den är så ful så att man verkligen skäms när man sitter i den!

Tänkt dig den här båten, fast sliten,gammal och med gulnad färg.  Bajsbrun galon till sits och grön inredning. Det där tyget man sätter över ibak så att det inte regnar in (vet inte vad det heter.. kapell?) är oranget. Den är så otroligt ful!


I alla fall så åker farfar, pappa, jag och Alice med den hem till Kvisthamraviken. Det var så varmt att vi kunde sitta i bikini hela vägen. Skönt. Vi stannade o la oss på svaj och badade också. Årets första dopp =) Till och med pappa badade. Det var inte alls kallt, det var jätte skönt! Men jag brände mig så nu är jag knallröd på näsa och kinder. Typiskt mig.
När jag kom hem käkade vi sen drog jag hem till Jesper.
Det var min lördag.

Söndag: Vaknar upp hos Jesper runt 10. Äter frukost på altanen och umgås med Jespers pappa. Klockan 1 kommer mamma, pappa och Alice och hämtar mig, och det bär av till Täby. Där ska vi träffa valparna och snacka med uppfödaren. De var sååå söta. Jag vet inte vart jag ska ta vägen! valpen kommer flytta in här senast den 7 juli. Längtar! kommer antingen få Vilja eller Ängla (det är kennelnamnen, valpen kommer inte heta så sen). Håller på coh funder på vad den ska heta.
Någon som har ett bra förslag?

                                  
Vilja                                                                Ängla

Jesper kom senare på kvällen och vi tog en tur i Pottan (båten).
Det var min söndag.

RSS 2.0