Lördag

Hej på er.
Igår var en ganska så konstig dag. Jag både grät och flummade runt i total glädje. Det var länge sen jag var sådär glad.. synd var bara att mina vänner ansåg mig som jobbig... =(
Hade lite folk över igår.. vi kollade på idol och mobbade Carola... haha! Hade rätt roligt. Dock kändes det som om vissa inte ville vara där..

Idag ska jag skriva noter till Lucia-grejen, och så ska jag plugga till musikteoriprovet. Bajs, vissa saker vill bara inte stanna i huvudet på mig, de vill bara ut på stan o käka glass eller något. Jag kan i alla fall inte få allt att fastna. Typ det där med hur man ser om det är en moll melodisk eller moll harmonisk tonart på en låt. Jag tror att det är att om någon av den sjunde tonen i tonartens skala är höjda så är den harmonisk, och om både sjätte och sjunde är höjda så är den melodisk. Eller så var det tvärt om.. Sen måste jag kunna massa bajsiga ord också, typ alla allegretto-, largo-, allegro-orden, ja ni fattar. Det blir gehörsprov också. Jag är piss nervös! Det kommer så gå åt helvete. De spela en melodi, man veta vilken ton det börjar på och sen ska man skriva ner hela melodin på notpapper, det är bajs-svårt! Gud, vad jag skrivar bajs ofta.

På måndag kommer mamma och pappa hem igen ( de har vart i Kina ). Hoppas de har köpt massa presenter till mig! ;D


Ha de bra, vi ses.

          


                                                                                / Anna

Avslappnad

Hej.
Vi körde yoga på gympan idag. Så grymt skönt! Vi hade en jätte lång avslappninsövning efteråt också, ännu skönare! Jag tror faktiskt att jag ska försöka hitta någon yoga-grupp någon stans som jag kan börja gå till.
Nu sitter jag här, som i en helt annan värld en den som jag var i innan gympan. Det är helt sjukt, jag är så avslappnad. Det är skönt, men samtidigt väldigt jobbigt. Nu är det väldigt lätt att känna efter hur jag mår. Innan har jag stängt av, byggt upp en mur mellan mina känslor och min hjärna, jag har inte velat känna efter, varit rädd för vad som skulle funnits där. Jag bara matade bara motorn med mer bränsle så att jag kunde fokusera på de saker som skall göras.
Det första yoga-instruktören sa var att vi skulle känna efter hur vi mådde, direkt fick jag gråten i halsen. Jag vet inte varför. Det var hemskt, jag trodde inte att jag skulle palla hela lektionen utan att börja gråta. Men det gick bra, och nu efteråt känns allt mycket lättare. Som om jag fått svar på alla frågor i hela världen.

RSS 2.0