Jag kommer aldrig hitta någon att gifta mig med




Jag är ett sånt där mellanbarn som ingen vill ha. Ett sånt där mellanbarn som alltid blir utanför och i kläm. Ett sånt mellanbarn som ingen bryr sig om. Ett sånt mellanbarn som beter sig helt stört bara för att få uppmärksamhet.
 Ett sånt jobbig mellanbarn som ingen vill gifta sig med.

Jag satt och tänkte på det på bussen hem idag... Ingen kommer någonsin stå ut med att bo med mig. Jag skulle inte palla att bo med någon som jag. Jag är så jävla elak. Konstig också. Bajskorv.


Hittade massa roliga bilder från början av 1an. Haha! Tror vi var på någon friluftsdag eller något. Vi gick en jättelång promenad i alla fall.







.

Dagen efter

Hej!
FAN va bra det blev igår!! ;D Jag är så jävla typ stålt eller nått!! Haha!!


     


Efter städningen blev det efterhäng hos Johan och sen drog jag, Emelie, Rickard och Ioannis hem till Adam. Jag och Emelie fick VÄRLDENS ryck och skrattade så jag trodde jag skulle spy. Haha! Somnade väl vid fem. Vaknade åtta. Henrik kommer idag, det är fest hos Titti ikväll, eller så blir det Antons födelsedagskalas i Uppsala. Får se om jag ens kommer hålla mig vaken till bolibompa. Träffade Viktor Åkemblom igår btw! ;D hihi. Och Anna Book, och Janne Schaffer och massa andra trevliga kända människor. ;P

 


Caracola, Andres Esteche, Anna Book,  Anders Neglin, Pelle Hanaeus, Eric Gadd,
Margareta Bengtsson, Ulric Johansson, Martin Östergren, Janne Schaffer, Viktor Åkerblom



.

Ikväll smäller det ;D


Tisdag 21/4-09 19.51




Hej!
Är så jävla bajsnervös inför torsdag. Har egentligen ingen anledning till att vara det.. eller jo, att träffa kändis-juryn kan man väl få vara nervös inför. VAD SKA JAG HA PÅ MiG?!?!?!?! Känns annars som att  jag typ har fixat allt som har med melodifestivalen att göra. Det ända är väl att repa in vad jag ska säga till juryn, och klädsel ;P.

Var med Anna igår. Det var mys =) Kändes som att det var jättelänge sen vi sågs. Vi kollade på Hipp hipp hora. Haha!
Den är kul! Man kommer lixom och tänka på hur man tänke och betedde sig på högstadiet. Plus att jag inte kan låta bli att vara lite småkär i Sebbe. Haha!




Började blöda näsblod idag på bussen. Jätte konstig. Jag har typ aldrig gjort det förut. Det bara kom lixom. Läskigt.




.

Måndag 20/4-09 11.01

Jag är hemma idag. VI jobbar bara med melodifestivalen i skolan den här veckan, och jag kan lika gärna jobba hemifrån. Förresten var jag där igår och hjälpte till med massa annat. Fast det känns som att jag har gjort allt jag behöver redan. Jag går ju bara runt och väntar på svar från ev. jurymedlemmar. Jag måste igentligen plugga ord till NP i engelska B, men jag glömde häftet i skolan. Ska nog städa mitt rum idag, för jag hinner troligtvis inte göra det någon annan dag den här veckan. och Henrik kommer hit på fredag. Just nu ser man knappt golvet på mitt rum ;P.

Var ju hos Sofia i fredags. Här kommer lite flummbilder ;) Att Photo Booth kan vara så kul...




Tyskland





Var hemma hos Sofia i fredags =) mys <3 Jag menar, pizza, öl, guitar hero, singstar och en STOOOOR påse godis. Kan det bli bättre?
Fick äntligen de där bilderna från tyskland =) Fan va kul vi hade! Saknar det lite måste jag säga. Nu såhär i efterhand asså ;P Lägger upp några bilder här.


















.

Anton



Ibland saknar jag bror min ;P


Hemma igen.







Så var man hemma igen då... Skulle egentligen kommit hem igår, men ja, jag är ju som jag är så h fick stå ut med mig en natt till. Förlåt. Men du måste lära dig säga nej!
Är jättetrött och har jättemyucket att göra så det har minst sagt varit en jobbig dag. Ingenting funkar ju när man är trött. Inte hos mig i alla fall. Jag bara gråter då. Det spelar ingen roll om jag har en anledning eller inte, jag gråter i vilket fall.

Jag har inte kunnat sova på typ 3 nätter. Har bara drömt massa hämska mardrömmar hela nätterna. Jag kankse verkar skrockfull nu, men jag minns vad som hände sist jag gjorde det... :S usch och fy och bajs, det vill jag inte uppleva igen.


Ingen Loppa hemma. Snyft. Jag som längat efter henne.







Regn



Det regnar... och jag mår piss. Har gråtit som en gris hela morgonen. Vet inte riktigt varför. Allt på en gång bara.. plugg, sommar, h. Orkar inte. Har inte lyckats sova något inatt heller. Tänkte att jag skulle försöka en stund nu när h är borta ett par timmar, men jag börjar bara tänka då... Känner mig bara så jävla sämst. Vad det än gäller så är jag sämre än alla andra. Det finns inget jag är bra på. Pallar inte det. Värdelöst. Korv.





Saknar hemma, saknar Anton och Kim, saknar Anna, saknar mormor och morfar, farmor och farfar. Saknar någon som säger att jag är bra. Saknar någon att känna mig trygg hos.





Känns som en evighiet sen jag träffade Anton och Kim, framförallt Kim. Sist jag pratade med henne var nog när hon försökte sälja försäkringar till oss ;P. Hoppas det bilr någon familjepåskträff i helgen. Pappa fyllde ju år igår också, och jag var inte ens hemma...




Förövrigt så har jag inte gjort så mycket den här veckan. Var på grillkväll/fest i fredags. Det var trevligt. Jag och h lyckades trycka i oss en flaska jäger, en flaska minttu och flera cider var. Haha! Man kan säga att vi hade ganska kul...  och jag tror att flera av mina kära vänner fick ett antal konstiga sms av mig. Haha!
Har solat i sommarvärmen också. För här nere i söder var det jättefint väder i fredags och i lördags. Värsta sommaren! Det var svettigt att ha jacka. Härligt. Kändes som att vara på solsemester.
Annars så har det inte hänt så mycket. Kollat på otroliga mängder film, som vanligt. Ätit massa onyttigt, som vanligt. Legat och inte gjort ett skit i hs säng, som vanligt. Ätit taccopaj, som vanligt, mackaroner och falukorv, som vanligt. Dock inte skrattat så jag får magvärk, som jag vanligtvis brukar när jag är här. Inte vart glad och lycklig, som jag valigtvis brukar när jag är här.




HÄMSKT det som hände Armin. Visste inte vad jag skulle säga, men hoppas jag var till någon hjälp. Grät en skvätt för honom.






RSS 2.0