Bortgjord

Japp, jag har gjort bort mig. TOTALT. Men det var kul... =) att vara med i skönhetstävling asså.. haha! Men som sagt så har jag gjort bort mig. Hoppas bara att alla var så fulla att de inte minns mig... hoppas. Tappade helt bort hur jag skulle gå och allting.. haha! kände mig så jävla ful. Det värsta är ju att folk tror att jag tror att jag är snygg nu.. haha! aja... jag ska föröka glömma det.. förtränga det.. synd bara att bilderna kommer att finnas på hemsidan i all evighet! BAJS!
Kim vann. Det var hon värd =) Hon var lugnt snyggast och gick bäst..
Fick massor av beröm för min klänning, o de sa att jag gick snyggt och var vacker och hade längden.. =) Tommy sa att efter som att jag inte är fyllda 18 än så kunde han inte göra något med mig än (haha! det där lät perverst! syftar på modeljobb...) men sen så.., sa han! =) Jippi!

Jesper, jag är så jävla ledsen för det som hände igår.. Verkligen! Fan, du fattar inte.. jag kunde inte sova igår kväll.. satt bara o grina o saknade dig!! Fattar du inte att jag älskar dig! Du ligger inte alls nerdest på min prioriterings-lista!!

Jag o Anna ska på Per Gessle idag. Kanske att Jesper också kan hänga med.. om han inte fortfarande är bajs sur och ledsen på mig... Hoppas Anna tycker att det är okey... hoppas! Snälla Anna! För min skull! Jag lovar att vi inte ens ska hålla handen! Jag lovar! Snälla! Ush, bajsprutt.. jag måste ringa henne... hon får inte bli sur, får inte!

Vi ses


                                                                                       / Anna

RSS 2.0