Lugnet efter stormen

Så var första dagen av jullovet över. Och vad har jag gjort? Ingenting. Absolut ingenting. Precis som det ska vara. För första gången på flera månader har jag verkligen kunnat slappna av till fullo. Det känns så otroligt konstigt. Det är först nu jag fattar att julllovet verkligen är här. Till och med hela sista veckan var sjukt stressig och inte alls som det brukar vara, då lärarna knappt orkar hålla lektion, utan man sitter och pysslar julkort istället. Nej, den här veckan var verkligen inte som vanligt. Med uppspel x2 och inlämning av diverse arbeten samt julkonsert. Både skratt och gråt. Men nu är det jullov.
Ett mycket välförtjänt jullov.


 




.

Stopping by woods on a snowy evening





Whose woods these are I think I know.
His house is in the village thought;
He will not see me stopping here
To watch his woods fill up with snow.

My little horse must think it queer
To stop without a farmhouse near
Between the woods and frozen lake
The darkest evening of the year

He gives his harness bells a shake
To ask if there is some mistake.
The only other sound's the sweep
Of easy wind and downy flake.

The woods are lovley, dark and deep,
But I have promises to keep,
And miles to go before I sleep,
And miles to go before I sleep




Robert Frost



Låt mig slippa tänka på dig

Hur mycket jag än vill så kan jag inte sluta tänka på det. Jag går runt och har ständigt ont i magen. Även fast du sagt att du vill och att vi ska glömma allt som hänt, så kan jag inte släppa det. För det du sa, det var det du kände. Känner. Okej om det var slut. Då hade jag i alla fall vetat. Men nu vet jag ingenting. Hur mycket du än säger att du älskar mig så kan jag inte tro på det. Hur mycket du än säger att du längtar efter mig och saknar mig så känns det bara som lögn. Lögn för att dölja vad du igentligen känner. Är du rädd för att såra mig? Du sårar mig mer såhär.  Eller nej, eller jag vet inte. Jag vill ju vara med dig såklart, men inte om du inte vill vara med mig. Fast jo, jag vill vara med dig även om du bara ljuger och låtsas, jag älskar ju dig ju! Jag skulle lätt gå på det. Men inte nu, inte efter det här. Gud, jag vet inte vad jag ska göra. Inte kan jag prata med dig heller. Allt blir bara så konstigt på telefon. Varje liten sak du säger analyserara jag in i minsta detalj. Kanske var det därför hela den här grejen startade. Det var ju trots allt jag som drog upp allt från början. Fast ändå var det som om du gått runt och tänkt på det också. Jag vet inte. Jag vet ingenting längre.

GE MIG SOMMAR!

Jag är så grymt trött på all mörker och kyla. GE MIG SOMMAR!






Sista måndagen på terminen

Men det känns inte som det. Inte för 5 öre. Tror jag tuppar av snart. Det västa är att det inte kommer vara över när vi väl får jullov, för jag måste ändå plugga skiten ur mig då också. Bajs. Orkar inte tänka på det.

Var på mobergs i fredags =) Det var trevligt. Dock fick vi betala garderob x2, men det var det värt =)
Hittade lite mobbade bilder. Men de bjuder jag på ;P

 

..

Lussebussen

Måndag
1. Laga hans knappar på hans skjorta.
2. Koka kaffe åt honom.
3. Lägg dig inte naken i sägen.
(Stina, kan du säga Tony Blair? ;P)

Tisdag
Bengan filmar oss när vi slänger oss över godisskålen på Birgittagården.
Felicia: Alla som ser den här filmen kommer ju att tro att vi bara äter hela tiden!
Jag (med munnen fullproppad men godis): Mwemn dwet m gjöw wi ju ockshå!

Torsdag
Vet ni att man blir väldigt nödig av vindruvor? Det vet Felicia iaf ;) Och ett annats tips jag har är att inte hälla upp julmust för fort, det är lätt att det skummar över. HAHA!

Fredag
Om du möjligtvis råkade befinna dig utanför McDonalds vid typ 13.00 denna dag kan du inte missat Lussebussen. Den tutade högt på allt som rörde sig. Du bör också ha sett 8 bruttor stå gömda bakom huset och fnissa hysteriskt. Det roligast var att Lussebussens chafför åkte iväg utan oss! Aldrig har jag skrattat så mkt! ;P Sen var vi på russindisco på rosenlunsgården. Där mötte vi en väldigt trevlig tankt som roade sig med att mäta hur långa vi var med sin handflata, och ännu en annan trevlig tant som roade sig med att slänga skor på oss. Vi bildade ochså en julmustsglasflaskblåsorkester. Försök säga det 5 gånger snabbt på rad! ;)

Sammanfattningsvis. Vi äter VÄLDIGT mycket.

Tack

Tur att Pierre finns =)

Depp

Over the rainbow med Eva Cassidy får mig att gråta.

Jag vill bara bort härifrån.
Den får mig att tänka på saker jag inte vill tänka på. 




                                                                                                Jag saknar honom

Sammanfattning

Hej! Känns som att det var ett tag sen jag skrev ett seriöst inlägg, som faktiskt någon fattar vad jag menar med. =P Tänkte att jag ska sammanfatta lite =)

Fredag
Har inte mått så dåligt på länge! Tur att Sofia, Johanna och Julia finns <3.
Hade genrep hela dagen i skolan inför julkonserterna, slutade inte förrens vid typ 5. hade haft ont i magen hela dagen och ville verkligen inte åka hem och tvingas vara ensam. Söta Sofia och Johanna såg mig sitta där ensam med gråten i halsen, och fina som de är tog de hand om mig och vi gick och fikade och hade tjejsnack. Myyyys <3 Tack tjejer!
Sen ringde Julia och vi gick och åt julbord. eller nja, hon åt och jag tittade på ;). Sen gick vi typ hela Götgatan fram och tillbaka och bara snackade massa skit. Nej, inte skit, viktiga saker. Det är så bra med Julia för även fast vi inte setts på flera år så är det som att vi träffats varje dag. Jag kan prata med henne lätt. Du är så fin, vännen!
Hade det inte vart för er tre hade den fredagskvällen blivit den värsta på flera månader. Den blev nu istället den bästa på länge <3

Lördag
Julkonsert i skolan hela dagen. det gick väl helt ok. Fick spela 1:a flöjt i symfan på båda konserterna =) Kom tillbaka till Norrtälje vid typ halv 10. Mötte då Sofie och Ludde och vi vandrade tillsammans hem til Fiya, där vi tilsammans blev lite lulliga. Det var myys. Har inte haft så kul på länge! Jag, Sofie och Fiya dansade hela natten lång till gamla godingar. Sofie sov hos mig den natten. Eller ja, det som var kvar av natten iaf ;) Skulle ju upp vid hal åtta och iväg till markuskyrkan och spela på gudstjänsten.

Söndag
Ojojoj, säger jag bara, det gick ingevidare. jag var bara trött och otaggad. När jag kom hem igen somnade jag bums på soffan. Höll till och med på att komma försent till Luciakröningen. haha! Det hade vart lite pinsamt. Fick stressa som sjutton för att hinna. Kröningen finns på norrtäljetiodnings hemsida förresten ;) haha! Fult som fan! När jag kom hem igen blev det stort pepparkaksbak med julmusik och allt. Mys.


fredag 5/12

08:05
     
      Jag satt där på tunnelbanan, och trots att det var rusningstid och fullt med folk så var jag ensam. Ensammast i hela världen. Inte blev det bättre av att killen som sätter sig mitt emot mig luktar precis som du. Pustar av din parfym fläktar mot mitt ansikte. Hade det inte vart fullt med folk hade tårar runnit ner för mina kinder. Garanterat.
Precis som de gör nu.


Dikter jag hittat lite varstans

Mina ögon kan tindra

Mina läppar kan le

Men sorgen i hjärtat

Den kan ingen se


Gud som haver flickor kär,
se så stygga pojkar är,
vart vi än i sängen vänder,
är dom där med sina händer,
Om dom dina trosor tar,
har du ingen oskuld kvar.




En flicka i världen ensam står,

hennes hjärta är fullt av blödande sår.

Ångesten i bröstet tynger henne hårt,

hon vill vara lycklig, varför är det så svårt?

Livet är ingen lättsam lek,

det är blott fyllt av ångest o svek.

Kanske tar flickan sitt liv någon dag,

det sorgligaste är, att den flickan, det är jag.


Du som vill att jag ska finnas



Du som vill att jag ska finnas,
Du som vet att jag är jag.
Du förstår mitt hjärtas längtan,
och är hos mig natt och dag.
Din är jag, och all din kärlek får jag
varje andetag.
Din är jag, och all din kärlek får jag
varje andetag.

                                                                                                    

                                                                     Margareta Melin

Torsdag 12.25

Jag får panik. Vet inte vad jag ska göra. Kan inte berätta. Inte för någon! Bajs.Jag hatar att ha det såhär, men vad ska jag göra? Finns ingen tid för någonting heller. Stress, stress, stress. Även fast jag är ledig idag (till och med) så kan jag inte slappna av. Kan inte sluta tänka på allt. På dig, dig, det och det. Suck.
           Ibland är ni så sjukt lika att det är läskigt. Ibland är ni så olika att det är läskigt. Jag vet att jag inte ska hålla på o jämföra, men jag kan inte låta bli. Det är konstigt det där. 

Jag vet att du inte kan fylla det tomrum som blev. Jag vet att du inte ens skulle kunna det om du bodde nära. Och jag vet att det inte finns något att göra åt det. Men jag kan inte låta bli att sakna dig iaf. Jag kan inte förstå mig på folk som inte saknar. Tycker man verkligen om personen då? Om man inte ens saknar den. Jag förstår inte. Om man inte tänker på den och inte längtar, då betyder ju personen ingenting. Ingenting. Då har man ju den bara för att ha nån, eller hur?
Så därför så måste jag sakna dig. Jätte mycket.
         



Jag borde igentligen inte sitta här nu. Jag borde plugga matte, eller läsa engelska. Men framför allt lära mig den där jävla musikhistorian. Suck!  Men jag orkar inte.. Jag kan lika gärna göra det nästa vecka. Jag råkade höra från en av luciadeltagarna att vi skulle få vara lediga en dag nästa vecka. Då ska det bli plugga av! Fan ta mig om jag inte gör det då!
Iaf så känns det ganska onödigt att börja plugga nu.. jag måste ändå gå snart. Jag ska till markuskyrkan och repa inför söndagsgudstjänsten. Ska spela lite psalmer och lite solostycken. Sen ska jag ner till musikskolan och repa med roslagens lucia-choklamockla. Ikväll ska vi få reda på vem som blir lucia =) Spännande!
    Det blir en körig helg den här veckan. Imorgon går jag i skolan 08.20-18.00. Sen ska jag träffa Julia, käka middag och dra ner på stan. Eller så stannar vi i Stholm. Får se hur vi gör. Jag lär ju inte komma hem tidigt iaf. På lördag har vi konsert och jag ska infinna mig på skolan vid typ 2. Vilket betyder att jag måste åka hemifrån vid 12. Sista konserten börjar vid 6 så jag är nog inte hemma i Norrtälje förrens vid 10. Direkt från busstationen ska jag hem till Fiya på fest. Nästa morgon måste jag vara i markuskyrkan senast halv 10. Senast. Därefter hem och baka pepparkakor med Alice. Sen blir det kröning av Lucia på stora torgot vid halv 4.
Jag kommer då sova gott söndagkväll iaf. Det är en sak som är säker.


Satt och kollade på gamla bilder. Hittade den här. Den är rätt häftig med röken och allt. Och om man bortser från att jag ser ganska porrig ut och att Anna ser ut att gilla det ;)




.

4 månader sen sist

Vet inte hur jag ska bete mig. Verkade som om du inte ville snacka. Eller ville du? Fast du inte vågade... inte visste vad du skulle säga. Det hela blev så konstigt. Har tänkt på den stunden då det här skulle hända länge. Funderat på vad jag skulle säga. Men blev ändå så paff när det väl hände. Det var så grymt länge sen jag såg dig. Så mycket har hänt. Så mycket har förändrats.




.

24 dagar kvar!

Eller igentligen så är det ju bara 22 o en halv dag. För man räknar ju inte julafton, och klockan är ju redan halv 2 så idag kan inte heller räknas som en hel. Älskar julen <3

Kom hem precis nu. Har vart hos Henrik hela helgen. Det var mys <3
På lördagkväll var vi på 25års kalas och åt massa god mat och tårta ( !! ) och sen drog vi ner på stan och träffade några av H's knäppa vänner ;) Henrik har en STOR flaska med vaniljvodka btw. Sa jag det, att den var STOR? =P haha! Kom hem vid typ 2. Satte på Ensam hemma, men båda somnade typ på en gång iaf =).
Sen blev det första adventsmys. Typ julmarknad, eller vad man nu ska kalla det, och glögg o pepparkaksätande med hans familj, mormor och morfar och kusin med familj. Mysigt =) 
Sen tog vi en tur i Pierres nya varma bmw. Den brummade fint =) Men åter igen kära vänner, man ska inte köpa saker bara för att de är billiga! haha! Efter den varma turen i bilen gick satte vi oss på H's rum och förökte komma på en bra fortsättning på vår film. Dock kom vi aldrig överens. Pierre fick vara vågmästare, men även fast jag erbjöd honom 2 pizzor så höll han med Henrik. Dumma Pierre =P Dumma er båda två, ni ska alltid gå ihop mot mig! =P När Pierre hade åkt kollade vi på Mamma Mia, men sötnosen somnade, som vanligt ;). Låg o tittade på honom minst en kvart innan jag kröp riktigt nära och somnade jag också. Älskar honom.
Nästa morgon vaknade jag med en såndär jobbig känsla i magen. "Vill inte åka hem. Hatar att vara hemma. Snälla, det måste hända något så att jag måste stanna!"  Men den gick snart över. Börjar lixom vänja mig nu. Det känns mindre och mindre jobbigt för varje gång vi säger hejdå. Fast idag blev det inte ens något hejdå. Haha! Lite lusigt faktiskt. Glömde min mobil hemma hos Henrik när vi skulle åka imorse. Och när vi kommit igenom säkerhetskontrollen och det var 20 min kvar tills jag skulle åka kom jag på det. Så Henrik springer ivåg och ska åka och hämtade den, men hann inte tillbaka innan jag var tvungen att gå på. Jag försökte övertala den där gubben att vänta typ 1 min, men han var jätte dum och tråkig, så tillslut fick jag gå på iaf. Men precis när flygvärdinnan ska stänga dörren kommer gubben springades med min mobil. Haha! Så idag blev det inget hejdå. Det sista jag sa till honom var typ "ja, gör det". Inte särskilt mysigt. Haha! Ja, ja.. Jag fick ju telefonen iaf.
   Nu måste jag ringa Görel Stark och prata om Roslagens Lucia 2008. Kolla vilka låtar och tonarter det blir. Sen ska jag plugga. Ska försöka fixa alla julklappar den här veckan också. För snart är det JUL.         MYS <3

RSS 2.0