Så var man 18 år...

Känner jag någon skillnad? Nej, inte direkt...Känner jag mig stor? Nej, inte direkt... Känner mig typ barnsligare än någonsin. Kanske just för att jag inte "får" vara det längre. Det är meningen att man ska sluta kolla på barnprogram när man börjar 5an, men jag kollar fortfarande. Jag älskar att spela barnliga dataspel som The Sims o Freddi fisk och de försvunna sjögräsfröna. Jag vill aldrig bli stor. Jag tänker aldrig bli vuxen. Fy fan va trist det måste vara! Nej, det där med att vara mogen är nog inget för mig. Känner mig fortarande som 10, o det tänker jag fortsätta med.

Var i Växjö i tisdags och firade Henrik (så flummmigt kul att vi fyller dagarna efter varandra). Det var trevligt =) Inte för att jag gjorde så bra intryck på de som kom dit.. med tanke på att jag mådde rätt illa.. så typiskt att min mage ska cpa sig.. men det var trevligt att träffa lite av hans vänner o familj lite mer =) fick en present av dem också =D ett fint silver halsband. Tack!
På kvällen packade vi bilen full med mackor, chips, energidryck o kakor, och med Britney Spears i högtalarna bar det av hem till mig. Kom inte hit förns typ 3 på morgonen så vi sov till 1 nästa dag.
Fick den bästa presenten i hela världen. Inget slår att bara vara med dig, hjärtat! Du är det bästa =) Att få vakna i dina armar på min födelsedag var den bästa presenten någonsin!
Vid 3 åt mormor, morfar, farmor, farfar, Kim, Mark,  familjen, jag o Henke tårta o kakor o drack saft. Precis som det ska vara =) Sen bar det av till badstranden, och på kvällen kom tjejerna på middag.



         
Han gör mig så sjukt lycklig   Fick ett STOOORT paket ;)   Favorit tjejerna <3





.

26/7

Idag måste vart den varmaste dagen iår. Fan vad glad jag är att jag inte jobbade! Jag och Alice åkte ut med båten en sväng. La oss på svaj, solade o badade. Mys.

   
Pose =P                                   Bada!

Alice lekar fotograf ;)






.

Blomsterbud




Tack, älsklingen!
Du är underbar.










Frihet

Vad vill du att jag ska säga? Jag har redan sagt som det är, men ingen tror mig ju. Vad vill du att jag ska göra? Vill du att jag ska skämmas o säga att jag är en idiot? Jag är inte ett svin, du vet inte vad jag har känt de senaste halvåret. Jag vet att jag har tagit rätt beslut, och jag ångrar ingenting. Det ända som stör mig är att ni inte tror mig. Att ni tycker att jag betett mig som en okänslig, elak gris. Men ni fattar ju inte, ni vill ju inte ens lyssna. Vad vill ni att jag ska göra? Jag har redan sagt som det är, men som sagt, ingen tror mig. Ni kan ju försöka tänka er in i min situation också... Vad skulle du ha gjort?


****


Känner mig fri. Känns som om jag suttit i bur o nu äntligen blivit utsläppt. Jag är så lycklig, nått som jag inte var innan. Jag ångrar ingenting.






Frihet






Varför blir jag sådär? Varför blir jag bara stressad o inte får fram ett ord. Varför är jag så jobbig? Varför kan jag inte bara vara naturlig, som jag var i början... Antar att jag är rädd.







Men jag älskar dig.






.

19/7

Var ute o flummade runt med Anna på stan igår =) Drog hem till Sandells kompis My sen. Det var trevligt =)
Här kommer lite bilder:
















Och ett litet bildspel ;)










Bra låt

Hade glömt bort hur bra den här låten är =)


Hey there Delilah
What's it like in New York City?
I'm a thousand miles away
But girl, tonight you look so pretty
Yes you do
Times Square can't shine as bright as you
I swear it's true

Hey there Delilah
Don't you worry about the distance
I'm right there if you get lonely
Give this song another listen
Close your eyes
Listen to my voice, it's my disguise
I'm by your side

Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
What you do to me

Hey there Delilah
I know times are getting hard
But just believe me, girl
Someday I'll pay the bills with this guitar
We'll have it good
We'll have the life we knew we would
My word is good

Hey there Delilah
I've got so much left to say
If every simple song I wrote to you
Would take your breath away
I'd write it all
Even more in love with me you'd fall
We'd have it all

Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me

A thousand miles seems pretty far
But they've got planes and trains and cars
I'd walk to you if I had no other way
Our friends would all make fun of us
and we'll just laugh along because we know
That none of them have felt this way
Delilah I can promise you
That by the time we get through
The world will never ever be the same
And you're to blame

Hey there Delilah
You be good and don't you miss me
Two more years and you'll be done with school
And I'll be making history like I do
You'll know it's all because of you
We can do whatever we want to
Hey there Delilah here's to you
This one's for you

Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
What you do to me.


Minnen

Sitter o kollar på gamla bilder. Ah, minnen =)

  
  
   
 







.


Orka vara social

Nej, jag har verkligen ingen lust att gå på Elviras fest. Kommer ändå inte känna ngn. Känner bara för att sitta hemma o tycka synd om mig själv för att jag saknar Henrik. Anna o jag ska ses vid 10 typ, sättar oss någonstans o vänta på att Malin o My ska bli klara. Ush, pallar inte. Känner hellre för att sitta hemma o spela guitarhero. Har inget att ha på mig heller... Orka ha tema! Blir så jävla less. Nej, idag är inte en bra dag. Undrar om vi har nått såntdär halsband av blommor. Nej, det får bli en blomma i håret bara...
Har fortfarande inte kommit på vad jag ska vara på Chanchies fest. Har en del förslag, men inget som känns helt rätt. Jag lovar att jag kommer vara fulast iaf. Haha! Palla försöka vara snygg lixom! Alla som är där känner mig redan åndå. Frågade Kim idag om hon kunde sminka o fixa håret på mig, o det lät som att hon ville det, om hon inte jobbade. Träffar henne knappt längre, iaf inte nu under sommaren. Hon jobbar jämt, precis som jag. Måste fråga om hon kan klippa mig också.. 
 Nu ska jag gå o spela guitar hero.

p.s. Fick en komentar av Hanna. Vem är du?




Filmkvälls sugen

Idag har jag en såndär mys-känsla i kroppen. Vill bara sitta i soffan med filten uppdragen till hakan, en skål popcorn i famnen, och en bra film. Skulle inte klaga om Henrik var här heller.. Anna snackade om att vi borde ha filmkväll. Hon, Konrad, jag o Henrik. Det vore mys. Får göra det när han kommer hit sen. LÄNGTAR!
   Jag var jätte duktig idag o övade flöjt. Men det bara spakar om mig så det är inge roligt. Torbjörn kommer mörda mig när jag kommer tillbaka till skolan. Fan, jag pallar inte att skolan börjar snart. Pallar ännu mindre att jag måste jobba ända fram tills helgen före skolstarten. Hatar mitt jobb. Snackade med Roger idag, han sa en hel del intressanta saker som jag nog borde ta till mig...
   Ska hem till Elvira imorgon. Hon ska ha hawaii-fest (vad nu det innebär =P) Har inte träffat henne på typ 3 år. Kommer kännas sjukt konstigt! Men det blir nog kul. Anna ska ju med, o då blir det inte trist. Haha!
Måste fixa födelsedagspresent till mamma!! Nån som vet ngt bra man kan ge sin mamma i 50års present? Till saken hör att jag har typ 100 spän, o det ska räcka till Annas också. Gud, snacka om att vara fattig. Kommer inte ha ett öre nästa vecka. Tur att jag får lön på fredag!
   Nu ska jag ringa Henrik =) Vi ses!









Anna

Jag vet att det är tråkigt och jätte töntigt o allt sånt, men jag måste bara hylla den vackraste tjejen i världen!
Du är ta me fan underbar! <3




Älskar dig!











.

Längtar, inte saknar

Var ute med båten med tjejerna o Chanchie igår. Det var myyyys! Älskar att jag kan prata med er om allt! hehe, if you know what I mean ;P  Här kommer lite bilder från dagen :


     
Väntar på bryggan                 Mys på båten           Fiya gör något som hon 
                                                                                   inte vill att jag ska berätta ;P


     
Mina änglar                     SOLA!              Chanch känner
                                                                  frihetskänsla


              
               BADA            Bästaste bästa vännen    Jag pratar med älsklingen




Fler bilder på Fiyas bilddagbok!




LÄNGTAR SOM FAAAAAAAN tills 29/7!!!! Ska bli så jävla mys att träffa H igen! Saknar honom så! Nej, jag saknar inte, jag längtar ;) VI snackade 4 timmar i telefon igår... stackars hans föräldrar som måste betala telefonräkningen  =P Jag längtar efter honom som man längtar efter julafton när man är liten. Jag håller på att bli helt tokig. Blir ju fan helt pirrig bara jag tänker på det! Hade glömt bort hur det var att vara kär. Vill bara åka dit nu på stört! Jag ska fan göra en kalender med luckor o allt, då brukar tiden gå fortare. Hur hänger det ihop =P En choklad kalender med en mumsbit i varje lucka. Fast i den sista luckan innehåller ingen godbit, han är lite för stor för att få plats. Haha!

Nu måste jag kila, ska passa Vilja medans familjen går ner o kollan när Göteborg åker iväg.
Ska ringa Henrik också <3

JAG SPRICKER!

Kan inte bestämma mig om jag är glad eller ledsen idag. Det skiftar från minut till minut. Jag är så jäkla glad för att jag träffade H, men jag håller på att spricka av saknad. Jag pallar inte att vara ifrån honom! Fattar inte hur jag har kunnat vara det i nästan 18 år! Gud, det är helt sjukt hur man kan sakna någon så mycket. Jag går runt med en stor sten i bröstet hela tiden. Fattar inte! Varför kan jag inte bara vara glad för att jag träffat honom! Hatar att sakna folk. Mamma säger jämt att jag ska försöka tänka att jag är glad att jag träffat honom och att jag ska längta tills vi ses igen. Det är sant, jag ska försäka längta, inte sakna. Längta tills vi ses känns mycket bättre än att sakna att jag inte är hos honom just nu. Längtar som faaaan nästa gång vi ses! Är typ 1 o en halv vecka dit! Jag kommer dö! Jag älskar honom!

Hemma hos Henrik

Sitter hemma hos Henrik. Han och hans familj är på 30 års kalas. Jag kände inte direkt för att följa med dit.. hehe.. har ju knappt träffat hans föräldrar ;P Så nu sitter jag här. Skulle spela Roller Coaster tycoon, men det cpade sig o vill inte funka =( Och jag som var så sugen på att spela det! Jag pressade det som fan när jag var typ 13. haha! Ska se om han har några andra roliga spel.. tror inte det.. det mästa verkar vara typ pang-pang spel eller gamla strategi spel från typ 90-talet ;P haha! Kan ju gå ner o spela wii också, men känner inte att jag vill springa runt i deras hus när ingen är hemma o så :P Vi spelade Mariocart wii igår. Gamla minnen ploppade upp. Haha! Mariocart till wii har i princip samma banor som på nintendo 64 (vilket jag pressade när jag gick på lågstadiet), typ spökbanan och den där man kör runt på is med massa pingviner. Haha! Det var kul! Jag van nästan över Henrik. Jag ledde hela tiden men sen på sista banan ramlar jag i vattnet precis innan mållinjen. Fan va sur jag blev! Haha! ;) Kom just på att jag skriver "haha" efter typ allting. Haha! Antar att jag är glad ;) Antar att det beror på att jag är här =) hihi.

Detta kommer att bli ett dyrt förhållande. Kostar mig typ en tusenlapp att åka hit och tillbaka igen. Jobbigt om man vill ses vare månad lixom =/ Men det är det fan värt. Du är underbar, älskling! <3
Kom hit vid typ 9 igår. Blev hämtad av H på flygplatsen o det bar av hem till honom och en mysig middag =) Vi kollade på film o spelade wii. Kom inte i säng förrens typ 3. Nej, klockan var väl halv 2 eller något... men vi roade oss med att ställa konstiga frågor till varandra. Typ "har du någon gång kissat i en diskho?" eller "har nu någongång fisit och gillat lukten?". Haha! Frågorna kom från nått spel som han har, men vi pallade inte spela så vi frågade bara varandra ;P Fick reda på en hel del om honom ;P Vaknade nästa morgon ca 10.30 av att det var väldigt varmt. Fattar inte att det kan vara så varmt här! Ingen sol, fönstret öppet, fläckt på, och ändå jätte varmt! Fast vi hade typ duntäcken, så det är kanske inte så konstigt =P Gick inte upp förrens halv 3. Vi låg o sängen hela dan o bara myste =) o ja, nu sitter jag här. Kanske ska hem till någon som heter Malin ikväll o kolla på film =) Pierre vill att vi ska komma iaf. Hatar att träffa nytt folk. Jag blir alltid så konstig då, inte mig själv. Men det blir nog bra. Inte så kul att bara sitta här hela helgen heller. Men nu ska jag nog gå o fixa till mig lite. Har ju knappt borstat tänderna idag. Vi ses!









Tom

Sitter här. Ensam. Måste igentligen gå o lägga mig, men jag orkar inte. Känner mig värsta ledsen... vet inte varför, bara gör det. Känner att jag bara vill skita i allt.. typ åka jorden runt o bara ta dagen som den kommer. Orkar inte med mitt jobb längre. Det är så jävla pissigt tråkigt! Jag gör ingeting, jag bara står där, i 9 timmar. Hur kul är det på en skala? Och hur mycket till hjälp är jag igentligen. Bajsar på det... Orkar inte med en viss person heller... Varför måste du hålla på sådär? Det blir lixom inte bättre av det!
Jag var med Anna idag efter jobbet. Det var mysigt! Älskar dig, tjejen! Utan dig vore jag ingeting! Hon hade med sig bilder från när vi var små, typ 6 år. Haha! Tänker tillbaka. Fan va skönt allt var då! Vill vara liten igen! Sen planerade vi vår 18 års fest. Vi kom fram till att vi kommer att bli väääldigt många.. Haha! Men det blir kul =). Längtar. Hoppas bara H kan komma också! Längtar så efter dig!!! Vi blir typ 40 pers. Kommer inte få plats i den lilla stugan ;) Men bara det blir fint väder så kan man ju vara ute. H ringde sen också =) Så vi snackade med honom en stund. Kom fram till att jag o Anna är väldigt perversa. Men det är väl ingen nyhet! Haha! Anna drog hem vid typ halv 10, skulle jogga. Och nu sitter jag här, ensam.
Längtar efter sötnöten! Ska dit imorgon =) Är lite nervös faktiskt... vet inte varför, bara är det.. Haha! Kommer hem på måndag morgon igen. Vill inte åka hem. Jag tänker fan flytta dit! Eller så får han flytta hit! Pallar inte att vara ifrån honom! Han gav verkligen mitt liv ny energi, eller vad man ska säga. Allt blev så mycket roligare! Älskar dig!







Saknar

Längtar efter H. Kanske åker dit i helgen..  Men han skulle på 30 års kalas, o jag vill lixom inte tränga mig på. Dyrt är det också. Har inte så mkt pengar kvar efter peace and love. Har typ 700 spän. Räcker inte långt om man vill komma hem också. Fast det vill jag ju igentligen inte ;) haha! Du är underbar, sötnöt!  Längtar så tills jag får träffa dig igen! Måste bli snart! Så mycket som jag garvar med dig garvar jag inte med någon annan! Du är fan sjuk i huvudet, precis som jag! Älskar dig!




6/7 Båttur =)

Var ute med båten i söndags. Anna, Jag, Henrik, Fiya och Johan. Det var mys. La oss på svaj utanför en liten ö, käkade lunch o badade =). Ganska fint väder var det med.. brukar ju alltid regna när jag är ledig annars. Stackars Anna bara, som var tvungen att sitta ensam o längta efter Konrad. =( Tänkte på dig. Det var inte så kallt i vattnet faktiskt. Rätt skönt =) Fast jag tog bara ett kärringdopp =P Hade tvättat håret samma morgon. Kände mig ganska mobbad ;). Fast Fiya o Johan badade inte ens, fegisar =P


     
Anna                  Fiya                            Henrik <3            Johan

     
Härligt                       Ännu mer  Härligt                Härligast









Peace and love

Hej! Det var ett tag sen ;) Har hänt mycket sen sist.

Var ju på peace and love. Det var sååå lyckat. Det var nog det roligaste jag har gjort i hela mitt liv. Fan va kul jag hade! Fast mycket var nog tack vare Henrik <3, och alla andra sköna människor vi mötte där.  Längtar typ tillbaka... konstigt igentligen.. hur man kan längta efter att sova i tält som folk pissar på och att campingens sopptipp är precis utanför tältöppningen. Haha!  Men fan va kul jag hade! Trodde aldrig det! Jag var ju den av oss som verkligen inte ville åka först, men nu är jag den som längtar tillbaka. haha!

Band/artister vi såg:
Alice in Videoland, Amanda Jenssen, Billie the vision and the dancers, The Hives, Jason Mraz, Mando Diao, Manu Chao, Millencolin, Miss Lee, Neverstore, Petter, Sex Pistols, The pigeon Detectives, Sugarplum Fairy, Takida, Thåström, Timo Räisänen, Veronica Maggio, The Wombats.

     
Peace and looooove         Linn, Fanny, Anna                   Henriks bakdel 

     
          Kärlek                                  Jason Mraz                        Anna och Jag       

     
                  Igen =P                     Norrlänningar            Pierre, Oskar, Henrik, jag 

     
    Kärlek i luften                Henrik, Jag, Anna           Snyggaste bussen

     
     Grillade korv ;)                    Peder o Fanny                    Linn o Fanny       
   
        
              <3                             Turtles     ;)          korv, räksallad 
                                                                               och salta pinnar   
 


P.s: Såhär nära var vi Kitty Jutbring =P

















RSS 2.0