Världen fryser ut mig

Hatar den. Fan, vad jag hatar den! Försvinn, BORT! Jag vill inte tänka på det, jag vill inte inse att jag missar hela mitt liv. Att jag bara sitter och ser på när andra har roligt.. men snälla, kan ni inte bara fråga mig? En gång iaf... snälla..


                                                                              / Anna

Låt folk skaffa sin egen uppfattning!

Snälla, kan ni inte bara sluta besämma vad som är rätt och fel!! Jag blir tokig! Hur fan ska världen kunna utveklas om ni bara säger åt folk vad de får tycka, tänka och göra!?! Det är ju helt sjukt!


                                                                                              ! Anna

Lättnad

Hej. Idag är det en bra dag. Har igentligen ingan anledning, det bara är det. Jag känner mig lycklig. Lättad på något sätt. Det känns som om jag har fått sommarlov. Inga läxor, och ledighet. Underbart. 
       
Vi har blockvecka den här veckan i skolan, vilket innenbär att all vanlig undervisning försvinner och så ängnar man sig åt musik hela dagarna. Efter som att jag varken är med i symfan eller kören betyder det att jag bara har flöjtensensembel, och efter som att Torbjörn har varit sjuk så har jag varit ledig hela vecka utom idag, och en timme i tisdags (var något himla semenarium om andning, fattade inte ett skit). Jag har inga lektioner imorgon heller. Nice.
 
       Det gick jätte bra på flöjtensemblen idag. Jag kände mig jätte duktig. De senaste veckorna har jag känt mig sämst och inte riktigt vetat om jag ville ängna all min tid åt flöjten, men idag gick det jätte bra. Jag hängde med överallt, till och med på ställen där andra inte riktigt fattade. Jag har nog kommit upp på nästa trappsteg nu. Det brukar vara så. Att det går trög och trögt och man kommer ingen vart, och så plötsligt så funkar allting. Allting blir plötsligt vändigt enkelt, man han kommit till nästa nivå. 
       Jag beställde skoltröja idag. En marinblå med vitt Södra-Latin-tryck, storlek S. Det blir nog fint. Den var skiiit skön när jag provade den, så jäval mjuk o gosig. Mums. Fast den kommer inte förrens om typ 5 veckor.. Och så kostar den 300 kr. Men aja, går man på en snobb skola ska man fan visa det också. Hihi. Tänkte köpa brallor till, men det skulle kosta så jävla mycket så jag sket i det, mjukisbrallor har jag så att det räcker ändå..  Man kunde köpa trosor med tryck på också! haha! Lite väl överdrivet tycker jag.
       Efter lunch gick jag, Therese och Naomi, och resten av typ hela skolan, och lysstnade på EST, en jätte känt jazztrio. Inte för att jag kände till dem innan idag, men ändå, de var trevliga. Dock fick jag träsmak i baken och grymt ont i ryggen (skolan har landets hårdaste träbäkar i aulan, inte så skönt att sitta på dem i två och en halv timme...).
      Åkte hem med Jesper idag också, det var mysigt. Älskar honom över allt annat på hela jävla jorden. Jag vet att det låter töntigt och blablabla, men det är verkligen äkta kärlek. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag är så jävla kär! Det är underbart!
     
Jag gick och käkade pizza idag med Anna (jag vet, jag kommer att bli västa fettot, men jag ska faktiskt ut o springa imorgon.. påmin mig gärna) Det var väldigt trevligt. Har saknat henne. Inget går upp mot att vara med sin allra bästa vän. Extra trevligt är man man kan prata riktigt djupt, om saker som man inte säger till vem som helst. Så som hur man gör när man är på toaletten, och hur, var och när det är lämpligt att fisa. Älskar dig, tjejen!
     
Nu ska jag nog gå ock spela lite flöjt. Sen ska jag hem till Jepser, tänkte sova där inatt. Mys. Vi ses.




                                                                                                 / Anna

Musikdata

Hej på er. Hur mår ni? Själv mår jag pissbajsprutt. Eller, nej, det ör jag inte, men jag känner mig världelös. Fick IG på konditionstestet idag. Jag har aldrig, och då menar jag ALDRIG fått IG på någonting, någonsin! Det är helt otroligt. Fast igentligen så kankse det inte är så konstigt.. jag har typ inte rört på mig sen i våras och har en vilopuls på 100 slag i minuten (normalt är 40-80). Jag fick jätte ont i magen också, precis som vanligt. Pratade med Orwar (älskar att han heter så! ^^) och han sa att jag skulle gå till skolsyster och be om en tid hos en specialläkare. Hatar att jag alltid får ont i magen! Bajs! Aja.. nu börjar vi... ska redigera och spela in o hålla på.. Vi ses.



                                                                                 / Anna

Jag tror att jag kokar över!

Snart kokar jag över. Då kommer det spruta kokheta eldtårar på dig din !%¤/)#=("%/( hoppas du gör dig riktigt illa, mes.
Jag är så jävla förbannad, så jävla arg att jag fanemej gråter! Det är helt otroligt! Att en människa överhuvudtaget kan få mig att må såhär. Eller ja, det finns ju två, men den här gången är det inte den vanliga! Den här gången är det någon som jag igentligen inte har så himla mycket emot, personen är ganska snäll... men vissa saker tål jag bara inte! Jag skulle fan kunna slå sönder hela jävla världen. Fan, HUR I HELA JÄVLA VÄRLDEN KAN MAN VARA SÅ BICHIG, HUR KAN MAN VARA SÅ EGOISTIS O BARA SE VÄRLDEN FÅR SIN EGEN VINKEL, INTE BRY SIG ETT PISS OM ATT ANDRA MÄNNISKOR KAN HAMNA I KLÄMM. Men när personen själv råkar ut får det som jag bli utsatt för dagligen, ja då blir det ett JÄVLA liv... Oooo, personen och dennes kompisar/partner är ju så hiiiimla perfekt o snälla och bryr sig så himla mycket om andra! HA! Eller hur! Nej, nu får det fanemej vara nog... DET ÄR BARNSLIGT, RIKTIGT JÄVLA BARNSLIGT, DET ÄR VAD DET ÄR. Jag är mognare än så.




                                                                                           / Anna

RSS 2.0