Söndag

Jag är så sjukt trött! Sov bara typ 5 och en halv timme inatt. Och bara 5 och en halv natten innan. Anledningen var att i fredags, som egentligen bara skulle bli en sitta-hemma-och-dega-i-soffan-kväll, slutade på mobergs efter att ha hängt hos Ludde ett tag. Nästa morgon blev jag väckt vid typ halv 9 och kunde inte somna om. Sen åkte jag hem till Anton och Kim i Uppsala där det blev inflyttningsfest hela natten lång. Vaknade vid typ 10 för att det var så sjukt ljust. Fattar inte hur de kan sova där varje natt! Skaffa persienner, människor! =P

Imorgon blir det kryssning. Kommer hem på onsdag. Skulle egentligen behöva stanna hemma och plugga, men palla...


Saknar honom.

Fredag 20/2

Gjorde nyss någonting väldigt, väldigt dumt. Råkade kolla på ett litet videoklipp från i sommras. Skulle aldrig ha gjort det. Det var sommar, det var sol, och jag var nykär. Shit, vad jag saknar den snubben...
Minnen från i sommras och i höstas är det det ända som rullat runt i mitt huvud de senaste veckorna. Bajs, bajs, bajs, bajs, bajs, bajs, bajs. Mår bara dåligt av att tänka på honom, så därför tänker jag inte tänka alls. Punkt.

Jag har annars haft en ganska bra dag. Slutade 10.20 idag, och det var ju inte helt fel. Dessutom skiner solen, och bara det blir man ju glad av. PLUS att det var ljust när jag gick till bussen imorse ! ! ! =D Helt otroligt! Snart är det VÅR! Längtar såå tills man kan sitta i solen utanför matsalen utan jacka och sola. Mys.

Så var det sportlov också. Redan. Tiden går verkligen jätte fort! Känns ju som om det var förra veckan höstterminen började. Känns som det var igår vi var i Tyskland. Shit, snart är det fasen sommarlov! Helt sjukt! Är lite rädd för det faktiskt. Det här kommer låta sjukt konstigt, men jag kommer verkligen sakna skolan. Jag kommer verkligen det! Jag har, om jag ska vara ärlig, faktiskt lite ont i magen idag för att det blir sportlov. Dessutom åker alla kompisar iväg över lovet så jag blir ensam kvar. Skulle ju ha åkt till h igentligen, men nu blev det ju som det blev... Fast har bestämt med Sofie och Anna att vi ska ses på onsdag, och imorgon ska jag hem till Anton och Kim, och nästa fredag är det fest hos Linns pojkväns kompis. Så helt syslolös blir jag ändå inte. Kanske ska träffa Anna ikväll också =)
Puss / Anna


Fredag 13/2

Idag fick jag ett nachochips med ett hjärta i. Alla runt bordet blev alldeles till sig. Haha! Det var verkligen ett hjärta, ett symetriskt hjärta mitt i chipset. Jag vågade inte äta upp det. Haha! Tänk om det var ett tecken på något. Eller inte.. men man kan ju alltid hoppas =) Det ligger i mitt skåp nu, och om alla hjärtands dag blir hämsk (som den troligtvis kommer) så kan jag alltid glädja mig med tanken på chipset. Haha! Jag är sjuk.
Jag fick reda på mitt matteprovsresultat idag också, och det var inte helt fel =) Hon sa att jag till och med kankse kan få vg i slutbetyg, om det går bra på kursprovet vill säga. Yippiii!!! =D och engelskatestet gick bra, kammarmusiken också.
Slutsats: Fredag den 13 är inte alls så farlig. Inte alls. =) Om det inte vore för all annan skit så skulle det här vara en riktigt bra dag =). Puss / Anna

:S




Herregud!
Vad ska jag göra? Inte nu... snälla inte nu...





Creepy


Av någon anledning har jag drömt mardrömmar 3 nätter i rad. Skitjobbigt om jag ska vara ärlig. Jag vaknar ju massa gånger per natt och kan inte somna om för att jag är skitskraj. Haha! I söndags drömde jag att jag blev jagad av en tokig mördare. Han mördade mig typ 5 gånger den natten. I måndags drömde jag att jag var tvungen att umgås och vara trevlig mot massa människor jag inte gillar (nämner inga namn) och att min mamma dog på köpet. Och inatt blev jag jagad av massa äckliga ormar. Haha! Först var det en som var ganska snäll, en boa tror jag =P Men sen var det en jätte läskig stor röd och svart orm som var jätte giftig. Det var JÄTTE LÄSKIGT!
Nån som kan tyda drömmar?








RSS 2.0